Windstilte met screens

Wordt u onrustig van het geraas van de wind? Dan bent u niet de enige. De ritsscreen of zipscreen is al enige tijd de meest verkochte screen bij Zonwering Put.

Een hele rits kwaliteiten

De rits uitvoering is geliefd bij Zonwering Put. Bijna 80% van onze consumenten gingen u voor in de showroom bij Apeldoorn. Waarom deze keuze? Dat is heel duidelijk:

  • Windvast op iedere hoogte
  • Geen kier tussen het doek en de geleiders
  • Toegenomen levensduur van het doek
  • Scherpe prijsstelling.

Ongewenste gasten zoals muggen en andere insecten worden buiten gehouden met een ritsscreen. Echter, zorgt u af en toe wel voor verfrissing. Daar het doek zo dicht geweven is, kan het zelf niet ventileren.

De doeken zijn ook te verkrijgen als 1% screen doeken. Deze doeken zijn zeer geschikt voor op kantoren waar veel op beeldschermen gekeken wordt. Ook is het mogelijk om een screen te krijgen met een transparant PVC doek. Dit kan gebruikt worden in overkappingen om de zicht naar buiten te behouden en toch uit de wind te zitten.

De krachtpatser LX 55

Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij de woorden kwaliteit, zekerheid en design? Dan hebben we uitstekend nieuws voor u. Al deze ingrediƫnten komen namelijk samen in de LX55 Ritsscreen.

Een fantastisch XL screen voor grote raampartijen. Strepen door druipend regenwater zijn verleden tijd door de uitstekende afwatering. De wind kan zich er ook maar beter bij neerleggen, want die krijgt zeker geen vat op de LX55. Dit screen doek is namelijk van topkwaliteit en sluit naadloos aan op de geleider.

Een screen is onderdeel van uw huis, dus onverwoestbaarheid is niet de enige benodigde capaciteit. Deze screen bewijst zijn kracht en heeft ook nog een exclusieve uitstraling.

Foto's:

screen4
screen1
screen2
screen3