Rolluiken
Rolluik tegen de zon
Zonwering Deventer
Rolluiken Zwolle

Screens Zwolle

Bent u op zoek naar zonwering in Zwolle door middel van screens? Screens zijn niet alleen de oplossing voor de zon, ook hebben ze andere voordelen. Heeft u last van het geraas van de wind langs uw ramen? Wanneer u screens aanschaft voor uw woning in Zwolle, dan wordt ook dit probleem verholpen. Wij hebben diverse soorten screens in ons assortiment opgenomen. Zo kunt u de passende screens voor uw woning in Zwolle kiezen. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten, zoals rits- en zipscreens. Dit zijn twee van onze meest verkochte en efficiënte screens.

Voordelen van screens Zwolle

Screens zijn onderdeel van uw huis of pand. Deze zonwering brengt vele voordelen met zich mee. Met name ritsscreens zijn erg geliefd bij Zonwering Put. De voordelen van onze screens zijn:

  • Windvast op iedere hoogte;
  • Onverwoestbaar dankzij een naadloze aansluiting tussen het doek en de geleiders;
  • Zeer hoge kwaliteit;
  • Veel te gebruiken dankzij de lange levensduur van het doek;
  • Altijd scherp in prijs.

Heeft u geen zin in ongewenste gasten in uw huis of pand zoals vliegjes, muggen of andere insecten? Wanneer u onze screens aanschaft voor uw huis of pand in Zwolle, worden alle insecten buiten gehouden. De screens hebben soms wel verfrissing nodig, daarom kan het geen kwaad om ze gestructureerd te ventileren.

Verdonkerende screens in Zwolle

Het materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van onze screens is glasvezel. Dit zorgt ervoor dat een groot deel van het zonlicht gefilterd wordt. Wij leveren ook screendoeken. De draden van deze doeken zijn zo dicht op elkaar geweven dat ze een ruimte aanzienlijk kunnen verduisteren. Heeft u een ruimte waar met veel computers of beamers wordt gewerkt? Dan zijn onze screendoeken de ideale oplossing. Onze screendoeken zorgen ervoor dat het zicht naar buiten beperkt wordt. Zonwering Put biedt daarnaast ook screens met een transparant PVC-doek. Zo kunt u het zicht naar buiten juist wel behouden.

De kwaliteit van onze screens

De punten design, kwaliteit en zekerheid komen samen in ons LX55 ritsscreen. Het gaat hier om een extra groot screen voor grote ramen. Dankzij de praktische afwatering hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende strepen door het stromende regenwater. Deze LX55 ritsscreen is van topkwaliteit, waardoor ook de wind tegengehouden wordt. Dit komt doordat het doek naadloos aansluit op de geleider.

Contact Zonwering Put

Per huis of pand verschillen de ramen. Daarom bieden wij screens op maat in Zwolle. Heeft u vragen over onze producten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. De specialisten van Zonwering Put staan u graag te woord.

Foto's:

Rolluiken
Rolluik tegen de zon
Zonwering Deventer
Rolluiken Zwolle