Terrasschermen op eigen bodem

Pakt u graag ‘een terrasje’ in eigen tuin? Met een zonnescherm creëert u een sfeervol terras. Rol het scherm uit in een handomdraai en geniet van de zonnewarmte terwijl u in de schaduw zit.

Wat is uw terraswens?

Haalt u het liefst alles uit uw dag? Tijdens een heerlijke zomeravond blijft het langer warm door de beschutting van het zonnescherm. Bovendien beschermt een knikarm zonnescherm tegen verkleuring van uw meubelen en blijft het binnen koeler.

Zonwering Put heeft meer dan tien soorten zonneschermen. Deze zijn onderverdeeld in drie typen: de standaard variant, het semi cassettescherm en het cassettescherm. Dit heeft alles te maken met het beschermen van de stof. Bij de standaard variant is de stof in opgerolde toestand aan de onder- en bovenzijde nog zichtbaar. Bij een semi cassette is de stof alleen aan de onderkant zichtbaar. Een compleet cassettescherm beschermt het hele doek tegen weersinvloeden. U kunt kiezen uit 300 verschillende kleuren. Wees lekker kieskeurig. Tot de mogelijkheden behoort ook een verlichtingsbalk, zo kunt u ’s avonds nog langer genieten van uw terrasscherm.

Royale terrasschermen

Wilt u alleen maar het beste? Dat verdient u ook. Zonwering Put kent de beste klasse. Keur de verschillende kwaliteiten uit ons ruime assortiment.

Uw oog wil ook wat. Beide varianten hebben een opvallend design met vloeiende lijnen en luxe rondingen. De Lumenguard® terrasschermen zijn zowel gebruiksvriendelijk als stijlvol.

Ook deze zonneschermen zijn bij Zonwering Put te verkrijgen. Vraagt u om een eerlijke vergelijking. Wij helpen u graag. Komt u de zonneschermen met eigen ogen zien bij ons in de showroom vlakbij Apeldoorn.

Doeken van Dickson®

Na regen komt zonneschijn. Zonweringdoek heeft het vaak zwaar te verduren. Vervuiling treedt bijvoorbeeld op door het milieu of tabaksrook. Dickson® ontwikkelde voor zijn technische assortimenten voor professioneel gebruik, twee kwaliteiten die op de markt ongekend zijn.

Ze zijn het resultaat van de nieuwste textielinnovaties en bieden een passend antwoord op de wensen van de professionele markt. Ook voor u biedt het kansen. De doeken zijn gemakkelijk te onderhouden, kleurvast en waterdicht. Dickson® is zo zeker van zijn zaak dat hij maar liefst 10 jaar garantie geeft op deze doeken.

Foto's: