terras1
terras2
terras3

Terrasschermen op eigen bodem

Pakt u graag ‘een terrasje’ in eigen tuin? Met terrasschermen creëert u een sfeervol terras. Rol het scherm uit in een handomdraai en geniet van de zonnewarmte terwijl u in de schaduw zit.

Wat is uw terraswens?

Haalt u het liefst alles uit uw dag? Tijdens een heerlijke zomeravond blijft het langer warm door de beschutting van het zonnescherm. Bovendien beschermt een knikarm zonnescherm tegen verkleuring van uw meubelen en blijft het binnen koeler.

Zonwering Put heeft diverse zonneschermen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Wees lekker kieskeurig. Tot de mogelijkheden behoort ook een verlichtingsbalk, zo kunt u 's avonds nog langer genieten van uw terrasscherm. Wij hebben ook gesloten terrasschermen die standaard bediend worden met een afstandbediening. Al onze terrasschermen zijn tegenwoordig elektrisch bedienbaar. Hierdoor is het praktisch om ook voor een kort moment de zon te weren. Kom naar onze showroom voor de mogelijkheden.

Somfy bediening

Wanneer u kiest voor een terrasscherm met een somfy motor is deze geheel te bedienen met de app van Somfy. vanuit deze app kunt u ook nog eens al uw andere Somfy apparaten bedienen. Hierbij moet u denken aan, somfy-, rookmelders, stopcontacten, camera's, alarmsystemen, etc. Er kan dan zelfs worden ingesteld dat alle soort zonwering automatisch omhoog gaat bij rookdetectie om het huis veilig te verlaten.

SunCircle HZ-T2600 terrasschermen

Nieuw in het assortiment is de HZ-T2600 van SunCirlce. Dit is een zonnescherm die beschermt is tegen vuil en weersinvloeden door zijn gesloten casette. Daarnaast is de HZ-T2600 stijlvol vormgegeven waardoor deze zich onderscheid ten opzichte van andere knikarmzonneschermen. Max. breedte: 5000 mm, Max. uitval: 3000 mm, Wand- en plafondmontage.

Doeken van Dickson®

Na regen komt zonneschijn. Zonweringdoek heeft het vaak zwaar te verduren. Vervuiling treedt bijvoorbeeld op door het milieu of tabaksrook. Dickson® ontwikkelde voor zijn technische assortimenten voor professioneel gebruik, twee kwaliteiten die op de markt ongekend zijn.

Ze zijn het resultaat van de nieuwste textielinnovaties en bieden een passend antwoord op de wensen van de professionele markt. Ook voor u biedt het kansen. De doeken zijn gemakkelijk te onderhouden, kleurvast en waterdicht. Dickson® is zo zeker van zijn zaak dat hij maar liefst 10 jaar garantie geeft op deze doeken.

Foto's:

terras1
terras2
terras3