Rolluiken voor veiligheid

Uw huis moet als thuis aanvoelen. Zodra u wakker bent én als u slaapt. Uw beschermende thuishaven. Zelfs als u er zelf niet bent. U kunt het met een gerust hart achterlaten. Veiligheid speelt daarbij een belangrijke rol.

’t Loopt op rolletjes

Hoe veilig voelt uw thuis? Rolluiken van Zonwering Put vervullen meerdere taken tegelijk. Ze houden niet alleen zon tegen, maar zorgen ook voor bescherming en privacy. Luiken dienen als een stevig pantser voor uw raam. Dat maakt het in kinkelen van een raampje praktisch onmogelijk.

Wacht u even, want dat is nog niet alles. Rolluiken hebben eveneens een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. De zomers zijn koeler en ’s winters houden ze de kou buiten. Met dit multifunctionele afsluitmiddel bespaart u dus ook nog eens energie.

Bij zonwering Put heeft u keuze uit diverse modellen in talloze kleuren. U krijgt immer onafhankelijk en eerlijk advies. Zo vindt u altijd een rolluik dat past bij uw interieur. Ze gaan gesmeerd, die rolluiken van Zonwering Put. U mag ze uitzoeken in onze showroom vlakbij Apeldoorn.

Besturing vanuit de verte

Wat wilt u allemaal zelf besturen? Met Zonwering Put kunt u namelijk nog een stapje verder. Waar ter wereld u ook bent. Ligt u net heerlijk tussen de palmbomen met een cocktail in uw hand als plots uw telefoon gaat? De buurman heeft uw grasmaaier dringend nodig en staat erop die van u te gebruiken..

U kunt uw zonwering, verlichting en alarminstallatie vanaf nu op afstand bedienen. U communiceert met uw huis door middel van uw smartphone, tablet of laptop.

Vanuit uw strandstoel geeft u iemand bijvoorbeeld toegang tot uw garage. Dat scheelt een stukje lopen. Wat heeft u daarvoor nodig?

Minder dan u misschien zou verwachten. Een simpel kastje van Tahoma® en een smartphone, tablet of laptop met internetverbinding. Zonwering Put geeft u nu ook controle op afstand.

Foto's: