Markies: charmant en authentiek

Houdt u niet zo van strak modern geklets? Dat komt goed uit, want de markies behoort al zeker 150 jaar tot de familie Zonwering. Uw pand wordt versierd met een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Kies uw markies

Wat is uw droom markies? Het assortiment van Zonwering Put is zo breed dat u de markies tot in het kleinste detail kunt afstemmen op uw wensen.

Te beginnen bij de basis: het frame. U kunt kiezen uit de materialen: aluminium, vurenhout of grenenhout. Vervolgens kiest u zelf het materiaal voor de boven- en zijplank: aluminium of Red-Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening uitzoeken.

Daarbij is de markies op zijn eigen manier nog effectiever. Door de klassieke vorm van een markies dringt er namelijk ook geen zonlicht uw huis binnen via de zijkanten van het raam.

Standaard, pet of klap

U kunt bij Zonwering Put nog meer kiezen. Markiezen met een grenenhouten frame zijn verkrijgbaar in drie modellen: het standaardmodel, petmodel of klapmodel. Daarbij is het standaardmodel vrijwel in alle situaties toe te passen.

Wilt u liever een extra lange uitval? Dan is het klapmodel echt iets voor u.

Markiezen met een frame van aluminium of vurenhout worden altijd geleverd met een standaardmodel. Welke markies kiest u?

Foto's:

markies1
markies2
markies3