Showroom_19
Showroom_2
Showroom_20

Tuinmeubelen

Bij een mooie tuin horen ook passende tuinmeubelen. Wij bieden diverse meubelen, zo hebben wij in ons assortiment voor ieder wat wils. Het mooie van onze selectie is dat de meeste meubelen geschikt zijn voor mixen en matchen. Hierdoor heeft u een persoonlijke combinatie die perfect aansluit bij de uitstraling van uw tuin.

Diverse merken met diverse tuinmeubelen

Van loungesets met all weather kussens tot tafels van keramiek; bij Zonwering Put vindt u verschillende tuinmeubelen van goede kwaliteit. Met diverse merken in ons assortiment vindt iedereen wel een passend meubelstuk. De eigentijdse meubelen van 4 Seasons Outdoor worden met de hand gevlochten. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de productie in Azië onder goede arbeidsomstandigheden plaatsvindt. Voor houten tuinmeubelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de producten van Sens Line een perfecte keuze. Wilt u de producten in het echt zien en even testen? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van de tuinmeubelen.

Onderhoud van tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen zijn geschikt om het hele jaar door buiten in de tuin te staan, toch kan extra bescherming de levensduur bevorderen. Door de tuinmeubelen zo goed mogelijk te beschermen heeft u er jarenlang plezier van. Bij ons vindt u ook hoezen van Aero Cover om de meubels in de winter goed te beschermen. Deze betrouwbare hoezen zijn voorzien van een speciaal membraan. Dit zorgt ervoor dat eventueel vocht aan de binnenkant naar buiten kan om zo schimmelvorming te voorkomen. Tegelijkertijd houdt het vuil en regen van buitenaf tegen. De hoezen van Aero Cover zijn makkelijk op te ruimen in de opbergtas die aan de hoes vast zit. Neem contact op voor meer informatie over het beste onderhoud van de tuinmeubelen.

Tuinkussens van Hartman

Tuinkussens zijn de ideale manier om het zitcomfort van tuinmeubelen te verhogen. In ons assortiment vindt u een ruime keuze uit onder andere kussens van Hartman. Dit is een van de belangrijkste merken tuinkussens in Nederland. Van opvallend tot ingetogen en van hoge rugkussens tot sierkussens. De kussens zijn er in verschillende sferen, zodat er voor iedere tuin mooie kussens te vinden zijn. Met de kussens van Hartman heeft u kussens met mooie kleurcombinaties die ook nog eens van goede kwaliteit zijn.

Zonwering voor elke situatie

Naast tuinmeubelen kunt u bij Zonwering Put terecht voor verschillende type zonweringen, zoals binnenzonweringbuitenzonweringhorrenrolluiken etc. Heeft u een specifieke vraag over onze tuinmeubelen of wilt u meer informatie over één van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op. We voorzien u graag van de goede adviezen.

Opruiming tuinmeubelenOpruiming tuinmbeubelen 2

Foto's:

Showroom_19
Showroom_2
Showroom_20