Showroom_19
Showroom_5
Showroom_30
Showroom_16
Showroom_23
Showroom_2
Showroom_8
Showroom_10
Showroom_15

Ontstaan van onze showroom

Rond 2006 is Mark Put begonnen met ‘Zonwering Put’ aan de Stationsstraat in Heerde. Het was een kleine, knusse showroom die 3 middagen open was en op afspraak kon je nagenoeg altijd terecht. Mark was een kleine ondernemer niet wetende wat de toekomst hem zou brengen. Met name in deze beginperiode werd Mark vaak voor reparaties gebeld voor de buitenzonwering en begon de verkoop van de screens, rolluiken en terrasschermen te lopen. Op de dagen dat de showroom niet open was ging Mark buiten zijn kunnen in de praktijk brengen, veelal samen met zijn vader en gesteund door ‘SunCircle’. Met dank aan Pa Put die dit alles deed naast zijn eigen baan

Verhuizing en verandering

Al gauw werd het pand aan de Stationsstraat te klein en vond er een verhuizing plaats naar de Kanaalstraat, wat een grote vooruitgang was! De showroom werd royaler opgezet en voor de verkoop kwamen er ook horren bij. Inmiddels had Mark, Monique leren kennen. Ook zij werd bij de zaak betrokken, samen deden ze de administratie en de verkoop. De zaak was nog steeds 3 middagen open en daarnaast op afspraak indien dat nodig was. De zaak begon langzaam naamsbekendheid en vorm te krijgen.

Hedendaags

De kundigheid, creativiteit en het plezier waarmee Mark werkt ging over de tong bij de Heerdenaren en omgeving. Inmiddels werden er in de showroom ook parasols en gordijnen verkocht. Mark en Monique beleefden veel plezier en gezelligheid aan de verkoop. In 2016 toen het aangrenzende winkelpand vrij kwam hoefden zij er dan ook niet lang over na te denken om ook daar hun creativiteit in te leggen. Er werd een geniaal plan bedacht, de 2 panden konden met elkaar verbonden worden. Eind 2016 werd de tussenmuur gesloopt en zo werd de showroom een heel stuk groter. Dit had als voordeel dat de buitenzonwering: overkappingen, terrasschermen, uitval-schermen, parasols, enz op ware grote getoond kon worden en er meer ruimte vrij was gekomen voor de binnenzonwering. De showroom is nu inmiddels 5 middagen open! Monique en Magré storten zich vol overgave op het uitzoeken van passende tuinmeubelen.

Ons team

Inmiddels werken William en Hans samen met Mark buiten aan de montage, onderhoud en herstel werkzaam-heden. Mark zal als eigenaar van de winkel altijd bij u inmeten en de offertes nog met u als klant doornemen, af en toe zult u hem nog in de winkel treffen. Verder zult u in de winkel geholpen worden door Monique of Magré zij zullen met u de producten doornemen. Wij zijn een klein hecht team dat service hoog in het vaandel heeft staan.

foto team

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat u vrijblijvend bij ons kunt binnen lopen en vragen kunt stellen over de producten. Als u ‘ongeveer’ maten meeneemt van het gewenste product maken wij gratis  zonder enige verplichtingen een offerte voor u. Ook een foto maken (mobiel telefoon) van een situatie kan heel verhelderend zijn.

Wij genieten zorgeloos binnen en buiten, u ook?

Foto's:

Showroom_19
Showroom_5
Showroom_30
Showroom_16
Showroom_23
Showroom_2
Showroom_8
Showroom_10
Showroom_15