Markies zonwering

Zonwering Put heeft een groot assortiment aan zonwering. Zo hebben we ook markiezen. Bij ons kunt u de markiezen zelf samenstellen, zodat ze voldoen aan uw persoonlijke wensen. Markiezen zijn charmant en authentiek en behoren al zeker 150 jaar tot de zonweringfamilie. Door een markies als zonwering wordt uw pand versierd met een sfeervolle en authentieke uitstraling. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust langs in onze showroom in Heerde. Wij staan klaar om u te helpen bij het zoeken van de juiste zonwering.

Markies zonwering

Zonwering Put heeft een groot assortiment aan markies zonwering. U kunt de markies met ons afstemmen tot in de kleinste details. We beginnen bij de basis: het frame. Voor het frame kunt u kiezen uit twee soorten materialen: aluminium en hardhout. Vervolgens kiest u het materiaal voor de boven- en zijplank. Hierbij heeft u de keuze uit aluminium of Red-Cedar-hout. Ook kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening uitzoeken. Wanneer het frame dat u nu heeft nog goed is, kunnen wij ook alleen het doek vervangen.

Soorten markiezen

Naast het samenstellen van uw markies voor zonwering, kunt u bij Zonwering Put nog meer kiezen. Markiezen met een hardhouten frame zijn namelijk verkrijgbaar in drie modellen: het standaardmodel, petmodel of klapmodel. Het standaardmodel is vrijwel in alle situaties toe te passen. Bij Zonwering Put kunnen alle modellen ook elektrisch bediend worden. Markiezen zijn zeer effectief. Er dringt geen zonlicht binnen in uw huis via de zijkanten van het raam door de klassieke vorm die de markiezen hebben.

Andere zonwering

Naast een markies hebben wij nog vele andere soorten zonwering, zoals screens. Naast het tegenhouden van de zon, doen screens nog veel meer: ze zijn windvast, hebben een lange levensduur en ze houden muggen en andere ongewenste insecten buiten. Ook heeft Zonwering Put een groot assortiment aan rolluiken. De rolluiken vervullen meerdere taken tegelijk. Doordat de geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers, klapperen ze niet. Ook zorgen de rolluiken voor bescherming en privacy. Ze hebben een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. Door de rolluiken van Zonwering Put zijn de zomers koeler en ’s winters houden ze de kou buiten. Zo bespaart u ook nog eens energie.

Contact markies zonwering 

Heeft u nog vragen over een markies als uw zonwering? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u liever onze producten eerst in het echt komt bekijken, kunt u langskomen in onze showroom in Heerde. Samen kijken wij wat Zonwering Put voor u kan betekenen op het gebied van een markies als zonwering.

Foto's:

Markiezen zonnebescherming
Markiezen zonwering Put
markiezen tegen de zon
markies3