Knikarmscherm aanbieding

Zonwering Put heeft veel soorten zonwering in de aanbieding waaronder een knikarmscherm. Een knikarmscherm beschermt u tegen de zon en houdt ’s avonds langer de warmte vast. Bovendien beschermt een zonnescherm tegen verkleuring van uw meubelen en blijft het binnen in uw huis koeler. Naast knikarmschermen heeft Zonwering Put ook andere producten, zoals binnenzonwering, horren, rolluiken, screens, uitvalschermen, markiezen, terrasschermen, gordijnen, garagedeuren en glazenwanden. Als u onze producten graag met eigen ogen wilt zien, kunt u gerust een kijkje nemen in onze schowroom in Heerde. 

Elektrisch knikarmscherm aanbieding

Zonwering Put heeft meerdere varianten van een elektrische knikarmscherm in de aanbieding. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Een mogelijkheid voor uw knikarmscherm is om er een verlichtingsbalk in de zetten. Op deze manier kunt u ’s avonds nog langer genieten. Al onze zonneschermen worden bediend met een afstandsbediening. Het is hierdoor praktisch om ook voor een kort moment zon te weren. Een voorbeeld van de elektrische bediending is die van Somfy. Een terrasscherm met een Somfy-motor is geheel te bedienen met de app van Somfy. Naast het gebruiken van de app voor uw zonnescherm, kunt u deze app ook gebruiken voor al uw andere apparaten van Somfy, zoals rookmelders, stopcontacten, camera’s, alarmsystemen, et cetera.

Doeken van Dickson

Het doek van uw zonwering heeft het vaak zwaar te verduren door de verschillende weersomstandigheden of tabaksrook. De twee kwaliteiten doek van Dickson zijn het resultaat van de nieuwste textielinnovaties en bieden een passend antwoord op de wensen van de professionele markt. Maar ook voor u zijn de doeken van Dickson een mooie aanbieding voor uw knikarmscherm. De zoeken zijn gemakkelijk te onderhouden, kleurvast en waterdicht. Dickson heeft zoveel vertrouwen in haar doeken, dat u er maar liefst 10 jaar garantie op krijgt.

Andere producten

Naast een knikarmscherm heeft Zonwering Put ook andere soorten zonwering in de aanbieding. Zo hebben wij diverse screens. De screens bij Zonwering Put zijn windvast op iedere hoogte, er zit geen kier tussen het doek en de geleiders en de schermen hebben een scherpe prijs. Ook hebben wij gordijnen. Wij maken gordijnen in alle soorten en maten. U kunt zelf kiezen voor de kleur, stof, wijze van afwerking en ophangmethode. De gordijnen van Zonwering Put geven uw huis gelijk een meer huiselijke uitstraling. 

Contact knikarmscherm aanbieding 

Heeft u nog vragen over een soort knikarmscherm die wij in de aanbieding hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van zonwering.

Foto's:

terras3
Terrasoverkapping
terras1