Horeca zonwering Put
Markiezen onderhoud
Horeca zonwering Put

Horeca parasols

Horeca parasols, een eyecatcher op uw terras en bescherming tegen de zon. En dat niet alleen: combineert u uw horeca parasols met terrasverwarming en / of terrasverlichting, dan kunnen uw gasten bijna het hele jaar door buiten zitten. Wilt u horeca parasols aanschaffen, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. We helpen u op weg!

Waar moet u op letten bij horeca parasols?

Voordat u één of meerdere parasols aanschaft voor uw horeca-onderneming is het goed om ter voorbereiding een aantal zaken onder de loep te nemen. Zo is de grootte van uw terras van belang en het feit of daar veel wind staat of niet van groot belang. Daarnaast zijn er een aantal praktische zaken, bijvoorbeeld de vraag of u een vergunning nodig heeft van uw gemeente, de keuze van het doek en of u de parasols wilt kunnen uitbreiden. Rekening houdend met al deze aspecten, leveren wij de parasol of parasols die het best bij uw etablissement passen. 

Horeca parasols met verlichting

Een terras is niet alleen fijn om van de zon te kunnen genieten, het is ook gezellig een drankje doen met vrienden. Lekker tot in de late uurtjes mixen en mingelen onder het genot van een wijntje. Als de zon dan ondergaat, is terrasverlichting uw sfeermaker. Bij Zonwering Put bestelt u horeca parasols met ingebouwde verlichting. Heeft u al één of meerdere parasols op uw terras staan, dan kunnen wij deze ook uitbreiden met terrasverlichting. Het is in dat geval wel afhankelijk welk type parasol u heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Horeca parasols met verwarming

Gasten het hele jaar door op uw terras bedienen? Kan! Onze horeca parasols zijn namelijk te bestellen of uit te breiden met verwarming: zogenaamde terrasheaters. Een heater is in de meeste gevallen gemakkelijk te plaatsen onder de horeca zonwering en horeca parasols. Door weer en wind op uw terras serveren, maar geen heaters plaatsen? Kies dan voor een doek dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Onze experts kunnen u hierover adviseren.

Horeca zonwering

Naast horeca parasols, biedt Zonwering Put ook andere oplossingen voor horeca zonwering. Meer weten? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Contact Zonwering Put 

Meer weten over de mogelijkheden voor horeca parasols? We helpen u graag verder. Bel gerust voor meer informatie over producten en prijzen, neem contact op via de website of kom gezellig langs in onze showroom in Heerde.

Foto's:

Horeca zonwering Put
Markiezen onderhoud
Horeca zonwering Put