Gordijnen Zwolle

Uw woonkamer kan nog zo modern of klassiek, strak of overdadig ingericht zijn - uw kamer is nooit af zonder gordijnen. Gordijnen bepalen de sfeer en uitstraling in huis en dat begrijpt Zonwering Put als geen ander. Bent u op zoek naar de perfecte gordijnen in Zwolle die de juiste uitstraling aan uw woning geven? Dan helpen onze experts u graag verder.

Voor iedere kamer gordijnen Zwolle

Uw woning in Zwolle verdient alleen het allerbeste. Daarom zijn passende gordijnen een echte must. Bij Zonwering Put creëren we het gevoel waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een ruime keuze aan gordijnen in Zwolle, met oneindige mogelijkheden in kleur, ophangmethode en afwerking. Uiteraard hebben wij standaardmaten en -gordijn in ons assortiment, maar kunnen we ook maatwerk gordijnen Zwolle leveren. Zo kunt u bij ons ook gordijnen bestellen voor ramen en deuren zonder standaardafmetingen, bijvoorbeeld voor het ronde raam op uw zolderkamer of de grote raampartijen in de slaapkamer van uw herenhuis. Een gordijn op maat is bij ons zo gerealiseerd. Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw wensen en stellen zo de perfecte gordijnen voor uw ruimte samen!

Gordijnen op maat

Hoe dat in zijn werk gaat? Een gordijn bestaat uit verschillende onderdelen: de gordijnnaden, een mooie afwerking aan de onderkant, zijzomen, een bovenzoom en de hoefafwerkingen. Omdat een gordijn normaliter uit twee of meer stofbanen bestaat, worden deze banen aan elkaar gestikt. Dit noemen we 'locken'. Het locken zorgt ervoor dat de uw gordijnen in Zwolle niet gaan rafelen. Onze stoffabrikant heeft aan de zijkant van de stofbanen een 'zelfkant' aangebracht. Deze worden tijdens het locken verwijderd. De kleur van het garen dat voor het locken gebruikt wordt, is afhankelijk van de gordijnstofkleur die u gekozen heeft. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van de kleuren wit, beige of antraciet. De gelockte gordijnnaad is dan ook alleen aan de achterkant van het gordijn zichtbaar. Dit is allemaal onderdeel van de basisconfectie van uw gordijnen Zwolle. Verder kunt u natuurlijk kiezen welke ophangmethode uw voorkeur heeft, bijvoorbeeld met plooien, ringen of lussen.

Contact gordijnen Zwolle

Bent u klaar voor uw sfeervolle gordijnen in Zwolle? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel om onze standaardgordijnen met eigen ogen te bekijken. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dan helpen onze experts u graag verder. Wist u overigens dat wij ook werkzaam zijn in andere delen van het land, zoals Apeldoorn en Epe? Ook hier helpen wij u graag aan de juiste gordijnen voor uw ruimtes!

Foto's:

gordijnen Apeldoorn
gordijnen-002
gordijnen-003
gordijnen-004