Gordijnen in Heerde

Iedereen heeft ze, gordijnen in huis. Iets wat de huiskamer een gezellige uitstraling geeft, u een fijn en warm gevoel geeft en ervoor zorgt dat u 's avonds lekker weg kunt dromen in een donkere kamer. Gordijnen in Heerde zullen u helpen dit gevoel te realiseren.

Huiselijk gevoel

Met gordijnen in Heerde kunt u in huis een gezelligheidsgevoel creëeren. Door de verschillende maten en meerdere modellen is er voor ieders wat wils. U kunt de gordijnen op maat en smaak laten maken, zodat ze helemaal bij u en uw huis passen. U kunt kiezen uit verschillende soorten stoffen om zo het optimale gevoel te krijgen. Het is belangrijk dat gordijnen ook de uitstraling geven die u graag wilt zien. Zo kunt u naast het kiezen van een eigen gordijnstof, ook de kleur en het patroon kiezen van uw gordijnen.

Bij het maken van gordijnen in Heerde vindt altijd een basisconfectie plaats, ongeacht welke afwerking of ophangmethode u kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor plooien, ringen, lussen, et cetera. Zonwering Put heeft niet alleen een groot assortiment voor binnenzonwering, maar ook voor buiten. Zo zijn bieden wij voor buitenzonwering screensmarkiezenrolluiken, et cetera.

Maken gordijnen Heerde

Als u gordijnen in Heerde aanschaft, vraagt u zich wellicht af waar gordijnen eigenlijk uit bestaan. De gordijnen bestaan uit gordijnnaden, een mooie afwerking aan de onderkant, zijzomen, een bovenzoom en hoekafwerkingen.

Nu u weet waar gordijnen in Heerde uit bestaan, bent u misschien ook wel benieuwd hoe gordijnen worden gemaakt. Bij Zonwering Put beginnen we bij het maken van gordijnen met twee of meerdere stofbanen. Deze worden aan elkaar gestikt. Het locken (aan elkaar stikken van de stofbanen) doen we op zo'n manier dat de stof niet gaat rafelen. Pas wanneer u een kleur heeft gekozen voor de gordijnstof, wordt de kleur van het locken gekozen. Meestal worden de kleuren wit, beige of antraciet gebruikt bij het locken. Bij de gordijnen voor de ramen in Heerde is het gordijndraad dat gelockt is te zien aan de achterkant.

Contact

Voor verdere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Komt u liever een keertje langs? Dat kan! U bent welkom bij onze showroom in Heerde. Ons personeel kan u hier helpen de beste keuze te maken en helpt alle vragen te beantwoorden die te maken hebben met zonwering. Ook bij een van onze andere showrooms bent u van harte welkom en staat ons personeel voor u klaar.

 

Foto's:

gordijnen-004
gordijnen-002
vouwgordijn
SF-GOR-gordijnen-montage-04-2010-7