Gordijnen Epe

Gordijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast geven gordijnen uw woning in Epe een finishing touch. Wilt u uw woning een meer huiselijk gevoel geven of sfeer creëren? Misschien wilt u meer privacy en tegelijkertijd de warmte binnen houden. Bij Zonwering Put kunt u kiezen uit een ruim assortiment gordijnen in Epe. Zo zit er altijd een passende stijl bij die voldoet aan uw wensen.

De beste gordijnen kiezen

Gordijnen geven uw woning een bepaalde uitstraling en meer sfeer. Er is dan ook heel veel mogelijk op het gebied van gordijnen in Epe:

  • Plooi - Heeft u een hoge kamer? Overweeg dan eens een dubbele plooi. De plooivorming blijft dan aan de onderkant van uw gordijnen in Epe aanwezig.
  • Kleur - De kleur heeft veel invloed op de sfeer in uw woonruimte. Gordijnen met warme tinten werken vaak sfeerverhogend als u bijvoorbeeld een moderne betonnen vloer heeft. Heeft u een warme houten vloer in uw woonruimte? Kies dan voor een gordijn in een off-white of andere koele tint.
  • Patroon - Wilt u uw woonruimte een meer speelse sfeer geven? Kies dan voor gordijnen Epe met een patroon. Tip: zorg voor extra stof bij de keuze van een patroon. Zo komt ieder patroon in ieder geval op elk vlak voor.
  • Stofkeuze - Het soort stof is niet alleen bepalend voor de uitstraling, maar ook voor de levensduur van gordijnen in uw woning in Epe. Linnen verkleurt relatief snel ten opzichte van bijvoorbeeld katoenen stoffen. Heeft u liever gordijnen in huis die u zelf kunt wassen? Dan zijn polyester gordijnen de beste keuze.

Gordijnen Epe voor grote ramen

Gordijnen bestaan uit vijf verschillende elementen: gordijnnaden (1), afwerking aan de onderkant (2), zijzomen (3), een bovenzoom (4) en hoekafwerkingen (5). Deze elementen zijn bepalend voor de uitstraling van uw gordijnen in Epe.

Onderdelen van gordijnen Epe

Heeft uw woning grote ramen? Dan spelen er bij het kiezen van gordijnen in Epe nog meer dan bovenstaande aspecten een rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de breedtestof. Bij sommige stoffen zijn de naden zichtbaar. Dit valt alleen maar meer op wanneer het om een groot oppervlak gaat. Deze naden kunt u minder opvallend maken door te kiezen voor gordijnen met een effen kleur. Bovendien zorgen gordijnen met een effen kleur ook voor rust in uw woonruimte. Hoge gordijnen in Epe zijn een echte eye catcher dankzij het grote oppervlak. Voor een warme woonruimte met voldoende privacy kunt u gebruik maken van in-between gordijnen of vitrage. Het zonlicht wordt dan gefilterd, maar er wordt nog steeds voldoende daglicht naar binnen gelaten en gehouden. Gaat u liever voor luxe gordijnen in uw woning in Epe? Probeer dan eens gordijnen met een dubbele voering.

Meer dan alleen gordijnen in Epe

Naast gordijnen zijn er nog meer oplossingen voor zonwering in uw woning. Bij Zonwering Put vindt u altijd de juiste zonwering waar u naar op zoek bent. Van rolgordijnen tot duettes; bij ons weet u zeker dat u iets moois vindt voor uw huis in Epe. Zelfs voor buitenzonwering, zoals rolluiken of een terrasschermen kunt u terecht bij Zonwering Put. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste zonwering? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren. Onze specialisten helpen u dan graag op weg met het kiezen van de juiste zonwering voor binnen of buiten uw woning.

Foto's:

gordijnen Apeldoorn
SF-GOR-gordijnen-montage-04-2010-1
gordijnen-002
vouwgordijn